Speedway Team rune ræs​

Lidt om rune

Jeg hedder Rune, er 14 år og har kørt speedway i 7 år. Jeg har kørt 3 år på 50 cc og 4 år på 85 cc. Jeg træner 2 gange om ugen i Glumsø Speedway Klub, som jeg også er medlem af. Jeg lever og ånder for speedway og mit store ønske er at blive Danmarksmester på 85 cc, men der er lidt vej endnu. 

Jeg har været på det Danske Speedway Landshold i 2017 og udtaget til 2018.

Det Danske Landshold består af de 8 bedste kører i Danmark og har Erik Gundersen som Landstræner og Henrik Møller som assisterende Landstræner.

Landsholdet for 85cc speedway har i år været til trænings samlinger 8 gange og deltaget i 4 landskampe og vundet 4 ud af 4.  I år har jeg kørt på hold for Region Sjælland i 1. division, hvor vi endte som nr. 5 i danmarksturneringen.

2017 var andet år i 1. division. Jeg har gjort det godt og blev nr. 8 ved DM og nr. 1 ved sjællandsmesterskabet.

Jeg deltog ved VM i Norge og ved EM i Sverige hvor jeg fik kørt en masse erfaring på kontoen.

I 2018 fortsætter jeg på 1. division for Region Sjælland og selvfølgelig også på det Danske Speedway Landshold for 85cc, mine ambitioner er fortsat høje og min målsætning for 2018 er at komme i top 5 ved DM.

Mit team består af min far, Claus og hans kæreste Rikke. Vi er et rigtig godt team og vi forstår hinanden. Min far og Rikke gør alt hvad de kan for at hjælpe mig i min sport.

Sammen kan vi nå langt.​

sponsor

Jeg har gennem de sidste 6 år haft et par faste sponsorer og flere er kommet til med tiden.

Jeg er utrolig glad for alle mine sponsorer, for uden dem ville det ikke være muligt for mig at udleve min store drøm om at køre speedway. Speedway er en dyr sport. En ting er udstyret og maskinerne, men vi kører også rigtig mange timer på landevvejene for at deltage i de forskellige løb. Da vi på Sjæland desværre kun har 2 speedwaybaner, så giver det sig selv at vi skal over broen rigtig mange gange i løbet af en sæson.

Jeg kan dermed love kommende sponsorer at jeres logo på team bilen vil blive set rundt omkring i Danmark.

Jeg håber at dette har givet dig et lille indblik i min sport, hvor min drøm er at blive professionel speedwaykøre. Jeg er klar over at der er lang vej endnu, men jeg gør alt hvad der skal til for at blive en god speedwaykører. Det er ikke nok at maskinen har kræfter, jeg skal også bruge mange kræfter på at styre den, så derfor styrketræner jeg 20 min. hver morgen, inden jeg skal i skole og løber 2,4 km efter skole. Udover min speedway, arbejder jeg to dage om ugen hos Yamaha Store i Ringsted. Jeg lever og ånder for speedway og da det jo er en dyr sport bliver jeg også nød til selv at bidrage økonomisk til den.​

Pyro Tec ApS har valgt at sponsere Team Rune Ræs. Rune er en ung talentfuld og hårdt arbejdende idærtsudøver. Rune har gode muligheder for at blande sig i toppen af speedway sporten. Vil man være med i toppen koster det både tid og penge til materiel og rejser.

Når der i lokalområdet er unge talenter med mulighed for at være med i toppen af sporten, føler vi som virksomhed et ansvar for at støtte op omkring idrætsudøveren.

SKULLE I HAVE INTERESSE I AT STØTTE RUNE I HANS SPORT KONTAKT:

Speedway Team Rune Ræs, Præstebakken 7, Gimlinge, 4200 Slagelse

rikkeslott@hotmail.com​​

                                        ​stjerne

​Kvalitet og stor erfaring​

Med mere end 40 års erfaring inden for branchen, er vi en sikker leverandør og samarbejdspartner at vælge.

​Direktør Brian Poulsen

E-mail: bppyrotec@gmail.com

Mobil: 40 46 56 60

​​Direktør Lotte Poulsen

E-mail: pyrotec2@gmail.com

Mobil: 40 19 10 07

Kontakt os

​Har du spørgsmål du ønsker at få svar på, så send en besked til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Pyro Tec    |   Skelbyvej 94   |   DK-4171 Glumsø    |    Telefon: 40 46 56 60   |  E-mail: pyrotec2@gmail.com