Speedway Team rune ræs​

Lidt om rune

Jeg hedder Rune, er 15 år og har kørt speedway i 8 år hvoraf de sidste 2 år, har jeg også været en del af det danske speedway landshold med deltagelse til både EM og VM begge disse år.

Jeg har kørt 3 år på 50 cc og nu 5 år på 85 cc.

Jeg træner min. 2 gange om ugen i Glumsø Speedway Klub, som jeg også er medlem af.

Jeg sluttede 2018 på 85 cc, som nr. 4 til DM. (Holstebro) Nr. 5 til VM (Rybnik i Polen) og nr. 6 til EM (Skærbæk).

Det danske landshold består af de 8 bedste kører i Danmark og har Erik Gundersen som Landstræner og Henrik Møller som assisterende Landstræner.

Mit team består af min far, Claus og hans kæreste Rikke. Vi er et rigtig godt team og vi forstår hinanden. Min far og Rikke gør alt hvad de kan for at hjælpe mig i min sport. -Sammen kan vi nå langt.

Mål for 2019 - Det bliver min første sæson på 500 cc. Jeg skal køre i 2. division. For os handler 2019 om at vi sammen får skabt nogle gode rammer for de kommende sæsoner, at vi udvikler vores viden omkring 500cc, sort setup, min køre stil og at vi får mig til at forblive den stabile kører jeg har formået at være gennem hele 2018, jeg har allerede nu prøvet 500cc et par gange og det er gået over alt forventning, det vigtige er at jeg bruger hvedet når gassen drejes og jeg formår at holde en pæn jævn fart hele vejen rundt.

Vi håber og trop på at vi kan udvikle os så meget at vi i slutningen af 2019 kan få en enkelt match eller to i 1. division. Det er i hvert fald drømmen og endnu et mål.

sponsor

Jeg har gennem de sidste 7 år haft et par faste sponsorer og flere er kommet til med tiden.

Jeg er utrolig glad for alle mine sponsorer, for uden dem ville det ikke være muligt for mig at ud leve min store drøm om at køre speedway. Speedway er en dyr sport. En ting er udstyret og maskinerne, men vi kører også rigtig mange timer på landevejene for at deltage i de forskellige løb. Da vi på Sjæland desværre kun har 2 speedwaybaner, så giver det sig selv at vi skal over broen rigtig mange gange i løbet af en sæson.

Jeg kan dermed love kommende sponsorer at jeres logo på team bilen vil blive set rundt omkring i Danmark.

Jeg håber at dette har givet dig et lille indblik i min sport, hvor min drøm er at blive professionel speedwaykøre. Jeg er klar over at der er lang vej endnu, men jeg gør alt hvad der skal til for at blive en god speedwaykører. Det er ikke nok at maskinen har kræfter, jeg skal også bruge mange kræfter på at styre den, så derfor styrketræner jeg 20 min. hver morgen, inden jeg skal i skole og løber 2,4 km efter skole. Udover min speedway, arbejder jeg to dage om ugen hos Yamaha Store i Ringsted. Jeg lever og ånder for speedway og da det jo er en dyr sport bliver jeg også nød til selv at bidrage økonomisk til den.​

Pyro Tec ApS har valgt at sponsere Team Rune Ræs. Rune har bevist at han er en talentfuld speedway køre. Han har i de 4 år vi har været sponsor vist gode resultater. Rune arbejder hårdt og har selv troen på at blive professionel speedway køre.

Rune har præsteret godt og vist gode resultater - nummer fire ved DM - nummer 5 ved VM og så diverse lokale mesterskaber i ungdoms klasse på 85 cc.

Rune rykker nu op og skal køre 500 cc, vi tror på at Rune nok skal klare sig godt i de kommende år.

Speedway er en dyr sport og uden økonomisk hjælp vil det ikke være muligt for Rune at nå sine mål, derfor støtter vi Team Rune Ræs.

SKULLE I HAVE INTERESSE I AT STØTTE RUNE I HANS SPORT KONTAKT:

Speedway Team Rune Ræs, Præstebakken 7, Gimlinge, 4200 Slagelse

rikkeslott@hotmail.com​​

                                        ​stjerne

​Kvalitet og stor erfaring​

Med mere end 40 års erfaring inden for branchen, er vi en sikker leverandør og samarbejdspartner at vælge.

​Direktør Brian Poulsen

E-mail: bppyrotec@gmail.com

Mobil: 40 46 56 60

​​Direktør Lotte Poulsen

E-mail: pyrotec2@gmail.com

Mobil: 40 19 10 07

Kontakt os

​Har du spørgsmål du ønsker at få svar på, så send en besked til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Pyro Tec    |   Skelbyvej 94   |   DK-4171 Glumsø    |    Telefon: 40 46 56 60   |  E-mail: pyrotec2@gmail.com